Wat is PDENH?

Het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland heeft de afgelopen tien jaar een forse bijdrage geleverd aan de transitie naar een duurzame en circulaire economie. We investeerden ruim 70 miljoen euro in innovatieve en duurzame projecten in de regio. Sinds september 2023 is het een closed-end fonds; wij richten ons op vervolginvesteringen in bestaande portfoliobedrijven. PDENH wordt beheerd door ROM InWest, KplusV en StartGreen Capital.

Doelen

Duurzame economische ontwikkeling is voor ons het belangrijkste. Het stimuleren van duurzame bedrijvigheid, werkgelegenheid en innovatie is waar het ons uiteindelijk om gaat. Daarbij realiseren we ons dat duurzaamheid alleen duurzaam is als er een gedegen fundament onder ligt. Het bouwen van zo’n fundament vergt tijd en investering.

Het fonds investeerde de afgelopen tien jaar ruim 70 miljoen euro in innovatieve en duurzame projecten in de regio. Geld dat we samen met verschillende investeringspartners volop inzetten voor het stimuleren van de duurzame economie in Noord-Holland. Terwijl je dit leest is ons kapitaal aan het werk om van Noord-Holland een duurzame en toekomstbestendige provincie te maken. Onze portfoliobedrijven geven je daarvan een goed beeld.

Heb je vragen? Bel of mail ons. Wij gaan graag het gesprek met je aan.

Wil je meer weten?